Molecaten Park Bosbad Hoeven

donderdag, 2 april 2015

Molecaten Park Bosbad Hoeven ligt in een bosrijke landelijke omgeving in West-Brabant. Een gezellige familiecamping met het spectaculaire waterspeelpark Splesj.

Heerlijke vakantie op Molecaten Park Bosbad Hoeven met het spectaculaire waterspeelpark Splesj! Camping met uitstekende faciliteiten voor gezinnen met kinderen!

Molencaten Park Bosbad Hoeven is voorzien van uitstekende faciliteiten. Het waterspeelpark Splesj is gratis toegankelijk voor kampeerders en geopend vanaf de Meivakantie t/m laatste weekend augustus. Het waterspeelpark heeft spectaculaire glijbanen en het grootste Spray-park van Europa! Ook kan je lekker zonnen op de ligweide bij waterspeelpark Splesj. Met een dagje minder weer kan er alsnog waterpret beleeft worden, dan in het binnenzwembad op de camping. De camping heeft een grote binnenspeeltuin, waar de kinderen zich uitermate goed kunnen vermaken. Door het enorme aanbod aan faciliteiten en een boordevol activiteitenprogramma is Bosbad Hoeven de ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kleine kinderen én tieners!

« Terug naar nieuwsoverzicht