Spiaggia e Mare aan Adriatische zee in Italie

woensdag, 6 mei 2015

Camping Spiaggia e Mare ligt aan de Adriatische zee in Italië. De camping heeft een privéstrand dat heel geleidelijk in zee afloopt. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Camping Spiagga e Mare beschikt over een groot zwembad met kinderbad.

Geniet van een heerlijke gezinsvakantie aan de Adriatische kust! Kamperen met kinderen op camping Spiaggia e Mare in Italië!

Op de camping Spiaggia e Mare zal niemand zich vervelen. De camping beschikt over een uitgebreid activiteitenprogramma voor jong en oud. Het animatieteam organiseert dagelijks activiteiten. Sportievelingen kunnen meedoen met aquarobics, boogschieten, voetballen, tafeltennissen of beachvolleyballen.

Camping Spiaggia e Mare van alle gemakken voorzien! Samen met de kids genieten van een campingvakantie met alles erop en eraan!

Om lekker uit eten te gaan zit u bij camping Spiaggia e Mare goed. De camping beschikt over een supermarkt, een restaurant, beachbar en een pizzeria. Ook kunt u bij de take-away gerechten afhalen. De boulevard van Porto Garibaldi is op loopafstand van de camping, waar u kunt kiezen uit talloze restaurantjes.

« Terug naar nieuwsoverzicht