Vilanova Park aan de Costa Dorada

dinsdag, 2 juni 2015

Camping Vilanova Park ligt Spanje is prachtig gelegen aan de Costa Dorada. De camping ligt in een bijzonder fraai natuurpark tussen de hoge bomen en prachtig bloeiende planten. Vanaf de camping heeft u een schitterend uitzicht op de Costa Dorada. De camping beschikt over mooie zwembaden met kinderbad, omgeven door palmbomen en groene ligweiden. Camping Vilanova Park beschikt ook over een binnenzwembad. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken op camping Vilanova Park. Bijvoorbeeld op het springkussen, bij de adventure minigolf of met de diverse sportfaciliteiten. In het hoogseizoen is er animatie voor jong en oud. Met de wellnessfaciliteiten komt u volledig tot rust.

Kamperen met kinderen in de Costa Dorada in Spanje! Camping met uitstekende faciliteiten in een prachtige zonnige omgeving!

De zee is op slechts enkele kilometers afstand van camping Vilanova Park. Met de kinderen kunt u dus heerlijk genieten op het zonnige strand van de Costa Dorada. Op de camping kunt u een hapje eten in het goede restaurant in de fraai gerestaureerde Catalaanse hoeve. Neem een verkoelend drankje bij de bar, vanaf het terras heeft u uitzicht op het zwembad. Geniet 's avonds van leuke shows, disco avonden en live muziek.



« Terug naar nieuwsoverzicht