Camping Portofelice aan Adriatische kust

donderdag, 25 juni 2015

Camping Portofelice is prachtig gelegen in het pijnbomenbos van Eraclea Mare. Op deze middelgrote camping kunt u luxe accommodaties huren, zoals stacaravans, bungalowtenten en lodgetenten. De camping is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen en van vele gemakken voorzien.

Samen met de kids kamperen aan de Adriatische kust op camping Portofelice! Camping met luxe faciliteiten en volop activiteiten voor jong en oud!

Camping Portofelice beschikt over een uitstekend zwembadcomplex, met drie zwembaden, een kinderbad, twee jacuzzi's en een heerlijk zonneterras. De kinderen zullen hier veel waterplezier beleven in het zwembad met glijbaan en waterval, in het kinderbad of in het bubbelbad. Het zonovergoten privéstrand ligt op loopafstand van de camping. Optimaal genieten voor jong en oud van strand en zee. Op camping Portofelice worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd die vooral jongere kinderen zullen aanspreken. Het animatieteam is vanaf half mei in touw om vakantiegangers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Op de prachtig aangelegde sportvelden kunnen jong en oud zich vermaken met onder andere tennis en voetbal. De kinderen kunnen lekker hun gang gaan in de miniclub of zich vermaken met de minibootjes en autootjes. Op loopafstand van Portofelice kunt u paardrijden en minigolfen.

« Terug naar nieuwsoverzicht