Sfeervolle familiecamping in Luxemburg

maandag, 5 oktober 2015

Camping Birkelt in Luxemburg is een sfeervolle familiecamping met diverse faciliteiten voor gezinnen met kinderen. De camping beschikt over een verwarmd zwembad die overdekt kan worden door middel van een schuifdak. Hierdoor kan op camping Birkelt het hele jaar door gebruik gemaakt worden van het zwembad. Ook kunt u lekker bijkomen in de sauna’s. Het kinderbad wordt door zonnepanelen verwarmd. Met de mini-golf, inline-skatebaan, tafeltenniszaal, tennisbanen, paardrijden en speeltuin is er voor jong en oud genoeg te doen op camping Birkelt!

Kamperen met het gezin op camping Birkelt in Luxemburg! Samen met de kids genieten van luxe campingfaciliteiten in de prachtige omgeving van Larochette!

Camping Birkelt ligt in de prachtige omgeving van Larochette en is omringd door beboste heuvels. Larochette ligt aan de oostkant van de provincie Luxembourg, aan de grens met Grevenmacher. In de omgeving zijn prachtige natuurgebieden te vinden, zoals Klein-Zwitserland en het Müllerthal. Hier kunt u rotsklimmen, kanoën, vissen, mountainbiken en wandelen!

« Terug naar nieuwsoverzicht