Vakantieparken en campings van Roompot

dinsdag, 26 januari 2016

Beleef samen met de kids een heerlijke vakantie op één van de Roompot parken en campings in Nederland en Duitsland, waarbij gasten verzekerd zijn van een kwaliteitsmerk met de beste service.

Verblijf in een luxe geschakelde of vrijstaande bungalow, in een familievilla, in een greencottage, of één van de andere vakantiewoningen in het aanbod van Roompot!

De prachtige en goed gefaciliteerde parken en campings van Roompot Vakanties liggen verspreid door heel Nederland, direct aan strand en zee of midden in de groene natuur. De Roompot vakantieparken hebben allemaal een eigen karakter. Ook in Duitsland heeft Roompot een zestal schitterende vakantieparken.

Boek een campingvakantie in Nederland bij Roompot! Kampeer in comfortabele vakantietenten, volledig ingerichte stacaravans en luxe chalets!

Kindervriend Koos Konijn is de mascotte van Roompot Vakanties en bezorgt de jongste gasten een onvergetelijke tijd. Tijdens de vakantie worden er allerlei leuke gratis activiteiten georganiseerd waarbij Koos aanwezig is. De kinderen kunnen bijvoorbeeld gezellig met Koos Konijn knutselen in de Koos Kids Club en samen met Koos Konijn dansen tijdens de minidisco.

« Terug naar nieuwsoverzicht