Vakantie op camping Beerze Bulten

maandag, 13 maart 2017

Een vakantie op camping Beerze Bulten in Ommen is een ware belevenis voor het hele gezin. Op camping Beerze Bulten is genoeg te doen voor jong en oud! Een heerlijke camping voor gezinnen met kinderen!

Samen met de kinderen genieten van een topvakantie op camping Beerze Bulten in Overijssel! Camping met alles erop en eraan voor een onvergetelijke vakantie met het gezin!

Camping Beerze Bulten beschikt over uitstekende faciliteiten. De camping heeft een geweldig grote speeltuin en een groot overdekt speelparadijs. In het Giga Konijnenhol en het Giga Konijnenveld zullen de kinderen zich optimaal vermaken. Het animatieteam op camping Beerze Bulten organiseert activiteiten voor kinderen in alle leeftijden, maar ook voor volwassenen. Camping Beerze Bulten beschikt over een binnen- en buitenzwembad, goed voor veel waterplezier. Helemaal tot rust komen kan in het wellnesscentrum met sauna's, zoutgrot en beautysalon. Ook is er voor de actievelingen een fitnesscentrum.

Tip! Overnacht in een volledig ingerichte SunLodge Safari, een prachtig afgewerkte tent voor comfortabel kamperen!

Camping Beerze Bulten ligt in een mooie omgeving vol natuur, waar u uitstekend kunt wandelen en fietsen. Winkelen in de buurt van de camping kan in Ommen zelf, Zwolle of Almelo. Ook Dierenpark Emmen is niet al te ver uit de buurt.

« Terug naar nieuwsoverzicht