Les Alicourts Resort in Frankrijk

dinsdag, 4 juli 2017

Camping Les Alicourts Resort is een ruim opgezette en ligt bij een meer in een bosachtige omgeving. Een uitstekende camping voor gezinnen met kinderen, de camping is niet voor niets bekroond met vier rode tenten door Michelin. Voor vakantiegangers die van water houden is de camping ideaal, de zwemmogelijkheden zijn enorm. Het zwemmeertje met een groot zandstrand, het overdekte zwembad, het openlucht bad met waterglijbanen, het kinderbad met speeltoestellen, het golfslagbad en niet te vergeten de wellnessbaden.

Verblijf samen met de kinderen in een accommodatie op camping Les Alicourts Resort in Frankrijk! Optimaal genieten van een heerlijke vakantie met veel waterpret!

Het mooie zwembad is een groot feest voor kinderen: met verschillende kinderbaden, een golfslagbad en twee glijbanen. Volwassenen kunnen ontspannen in de spa met sauna en turks bad. Bij het meer kunt u zwemmen, vissen of een waterfiets of kano huren. Ook heeft camping Les Alicourts Resort een ruime speeltuin. Je zult je niet snel vervelen op deze luxe camping! Zo kunt u er bijvoorbeeld ook tennissen, paardrijden en golfen.

« Terug naar nieuwsoverzicht